O NAMA

U podnožju Ivančice, u blizini Varaždina, nalazi se kuća za odmor Cabin Winterfell. Najbliži grad je Ivanec, dva kilometra udaljen od ove idilične kuće za odmor.
Nekretnina se sastoji od open space dnevnog boravka s kuhinjom, zatim dvije spavaće sobe i kupaonice s wc-om, te je potpuno izolirana od susjeda.

Prekrasan vrt sastoji se od dvije natkrivene terase od kojih je jedna pretvorena u spa centar sa saunom, vanjskim drvenim ležaljkama, odvojenim prostorom za opuštanje s ognjištem kakvo smo znali viđati u stranim filmovima i serijama. Druga terasa ima prostor za druženje uz roštilj i krušnu peć, a kuća ima još jednu manju otvorenu terasu sa ložištem u sredini. Okućnica ima 2000 m2 i kompletno je ograđena. Gostima je na raspolaganju hidromasažni bazen za četiri osobe, sauna, vanjske drvene ležaljke, zaseban prostor za opuštanje, dva bicikla na korištenje te razne mogućnosti pripreme jela na otvorenom. Naime, možete koristiti pušnicu, pećnicu, roštilj, krušnu peć i ražanj.

U blizini same kuće nalaze se brojne atrakcije koje vrijedi posjetiti, a planinarska staza za vrh Ivančića počinje pored same kuće. Osim toga, u neposrednoj blizini nalaze se brojne šumske staze za vožnju biciklom i quadovima, au blizini su slapovi Šumi i Masni kamen koje vrijedi posjetiti. Osim navedenog, u Ivancu se nalazi i jedini planinarski muzej u Hrvatskoj, au blizini su Trakošćan, Ravna Gora, kao i raznovrsna gastronomska ponuda u obližnjim seoskim domaćinstvima. Inspiraciju za obilazak ovog kraja gosti mogu pronaći iu knjizi Razlozi za putovanje na sjever koja je dostupna u kući. Ovaj vodič otkriva gdje se u okolici nalaze rijeke, jezera, slapovi, vidikovci, neotkriveni biseri, ali možete saznati i povijesne događaje i priče o ljudima sjeverne Hrvatske.

Sadržaji i značajke

KONTAKTIRAJTE NAS S SVIM POSEBNIM ZAHTJEVIMA I POTREBAMA

ŠTO KAŽU NAŠI GOSTI

Opustite se i uživajte
u Cabin Winterfell

Galerija

Javite nam se

CABIN WINTERFELL

GDJE NAS PRONAĆI

Smještena u podnožju planine Ivančice, do kolibe je lako doći prateći glavnu cestu iz grada Ivanca s putokazima koji vas usmjeravaju prema Knapiću. Kada stignete, slijedite cestu u šumu i koliba će se pojaviti s vaše desne strane.

"I idem u šumu, izgubiti razum i pronaći svoju dušu" - John Muir

CABIN WINTERFELL

Idealan bijeg od gradske vreve u osamu, mir i ljepotu prirode.

KONTAKT